USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Napoli'nin golcüsünden Kim Min Jae'ye övgü!

Haber 7 - İtalya Ligi takımlarından Napoli forması giyen Victor Osimhen, transferi an meselesi olan Kim Min Jae hakkında konuştu. Osimhen, "Kim Min-Jae kalitemizi artıracak" dedi.

Napoli'nin golcüsünden Kim Min Jae'ye övgü!
25-07-2022 16:08
Google News

Victor ÖZETİ| Osimhen: "Kim Min-Jae Kalitemizi Artıracak"

İtalya Ligi takımlarından Napoli forması giyen Victor Osimhen, transferi an meselesi olan Kim Min Jae hakkında konuştu. Osimhen, "Kim Min-Jae kalitemizi artıracak" dedi.

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Napoli forması giyen golcü oyuncu Victor Osimhen, kulübe imza atması an meselesi olan Kim Min-Jae ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Kilit oyuncular takımdan ayrıldı"

Corriere dello Sport'a konuşan Osimhen şöyle konuştu:

"Takım çok değişti. Insigne, Ospina, Koulibaly, Mertens ve Ghoulam gibi kilit oyuncular ve büyük liderler takımdan ayrıldı. Buradan onlara teşekkür etmek istiyorum. Hepsini çok seviyorum ve onlara bir sonraki kariyerlerinde başarılar diliyorum."

"İyi ve teknik oyuncular geldi"

"Ancak onların yerine başka oyuncular da geldi. Yeni kaptanımız Giovanni Di Lorenzo için çok mutluyum. Tabii bir de Mario Rui var. İyi ve teknik oyuncular geldi."

"Kim Min-Jae kalitemizi artıracak"

"Kim Min-Jae, Olivera, Ostigard ve Kvaratslhelia da var. Bu futbolcular da kalitemizi artıracak oyuncular. Çok az kişi İtalya Ligi'nde şampiyonluk için mücadele edeceğimizi düşünüyor ama biz çok daha güçlü olacağız. Bu sezon daha iyisini yapabileceğimizi düşünüyorum ve kendimizi geliştirmek için her şeyi yapacağız. Çok motiveyiz, Dimaro'da iyi çalıştık ve şimdi Castel di Sangro'da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Napoli kesinlikle hala çok güçlü."

- Ajansspor