USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Napoli'den Kim Min-Jae kararı! Sadece 3 ay oldu...

Sezon başında Fenerbahçe’den Serie A ekibi Napoli’ye transfer olan ve şimdiye dek performansıyla lige damga vuran Güney Koreli yıldız Kim Min-Jae için sürpriz bir gelişme yaşandı.

Napoli'den Kim Min-Jae kararı! Sadece 3 ay oldu...
08-11-2022 17:08
Google News

Fenerbahçe'den ÖZETİ| İtalya Serie A ekibi Napoli'ye transfer olan Güney Koreli stoper Kim Min-Jae performansıyla adından söz ettiriyor. İtalyan ekibi Güney Koreli futbolcuyu elinden kaçırmamak için sözleşme çalışmalarına başladı.

İtalyan basını, Napoli'nin Kim Min Jae'nin sözleşmesindeki 50 milyon euroya serbest kalır maddesini yükseltip, oyuncunun maaşına da iyi bir zam yapmayı planladığına yer verdi.

Serie A'da Napoli formasıyla 11 maça çıkıp 2 gole imza attı. Şampiyonlar Ligi'nde de tüm maçlarda oynayan Güney Koreli futbolcu geride kalan iki ayda da ayın futbolcusu seçilmeyi başardı.

Geçtiğimiz günlerde Corriere dello Sport'a röportaj veren Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, Kim Min-Jae ile ilgili ''Bu yaz transfer sürecinde ona sıkı sıkı sarıldık. Onun çok dikkatli oluşu ve sahadaki hızı beni çok etkiledi. Onu transfer etmemizde bunların etkisi büyük oldu.Takımda büyük bir etki yarattı ve hemen uyum sağladı. Bütün bunlar için Spaletti'ye de ayrıca teşekkür etmemiz gerekiyor'' ifadelerine yer verdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Farklı İstasyonlardan Yakıt Almak Arabaya Zarar Verir mi?
Farklı İstasyonlardan Yakıt Almak Arabaya Zarar Verir mi?

Kimi zaman favori markamızdan saparak farklı benzin istasyonlarından yakıt alabiliyoruz. Peki bunun bir zararı var mı?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu