USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Naci Görür'den 'müsvedde' haberlerine sert çıktı: Tepkisiz kalmamalıyız

Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'profesör müsveddesi' diyerek isim vermeden hedef aldığı kişi olduğu iddia edildiği ile ilgili haberlere tepki gösterdi. Görür, Ben olmadığım halde emin olmadıkları halde kimi medyanın Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği

Naci Görür'den 'müsvedde' haberlerine sert çıktı: Tepkisiz kalmamalıyız
13-04-2023 21:02
Google News

Yer ÖZETİ| Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'profesör müsveddesi' ifadesiyle kastettiği kişinin kendisi olmadığı konusundaki açıklamalarını sürdürürken o ismin Ersan Şen olduğunu öne sürülmüştü.

'İŞTE HAKİKAT' NOTUYLA PAYLAŞTI

Şen'in bir konuşmasını sosyal medya hesabından, "İşte hakikat" notuyla paylaşan Görür, yaptığı yeni açıklamasında basının sözleri kendisine 'yakıştır'masından dolayı tepkisiz kalınmaması gerektiğini ifade etti. Görür, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Bu gazetecilik, medya temsilciliği değildir. Etik değerlerden yoksun, düzeysizliktir. Karşındaki insana nasıl bir zarar vermiş olabileceklerini düşünmeden yazmaları ve dediklerinin doğru olmadığı anlaşıldığında da özür dilememeleri bu kalitesizliğin ne boyutlara ulaştığını göstermektedir. Ben bu işi dürüst ve ilkeli olma adına ciddiye alıyorum, yoksa başka sebepten değil. Sevgiyle"

Arkadaşlar, ben olmadığım halde emin olmadıkları halde kimi medyanının Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği bazı sözleri bana yakıştırmalarına tepkisiz kalmamalıyız. Bu gazetecilik, medya temsilciliği değildir. Etik değerlerden yoksun, düzeysizliktir. Karşındaki insana nasıl bir…

— Prof. Dr. Naci Görür (@nacigorur) April 13, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge

ABD Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST) tarafından açıklanan yeni şifre yönergeleri yayımlandı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu