USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mustafa Destici'den son dakika TUSAŞ mesajI!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici, TUSAŞ'taki terör saldırısına ilişkin, 'Bu tür hain saldırılarla Türkiye’nin Savunma Sanayisindeki ilerleyişini durduracaklarını zannedenler asla başaramayacaklardır.' dedi.

Mustafa Destici'den son dakika TUSAŞ mesajI!
23-10-2024 17:08
Google News

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ: Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, TUSAŞ'taki terör saldırısına ilişkin, "TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.) Ankara Kahramankazan’da bulunan tesislerine bombalı ve otomatik silahlarla terör saldırısı gerçekleştirildiğini hem büyük bir üzüntü, hem de büyük bir kızgınlıkla öğrendim. Öncelikle bu kahpe saldırıyı gerçekleştiren piyonları ve arkasındaki güçleri lanetliyorum." açıklamasında bulundu.

Destici'nin açıklamaları şu şekilde:

"Saldırıda  şehit olan kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet; yaralılarımıza da acil şifalar niyaz ediyorum. Bu tür hain saldırılarla Türkiye’nin Savunma Sanayisindeki ilerleyişini durduracaklarını zannedenler asla başaramayacaklardır."

TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.) Ankara Kahramankazan’da bulunan tesislerine bombalı ve otomatik silahlarla terör saldırısı gerçekleştirildiğini hem büyük bir üzüntü, hem de büyük bir kızgınlıkla öğrendim. Öncelikle bu kahpe saldırıyı gerçekleştiren piyonları ve…

— Mustafa Destici (@Mustafa_Destici) October 23, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İnternet Çöktü mü? Pek Çok Siteye Girişte Sorunlar Yaşanıyor
İnternet Çöktü mü? Pek Çok Siteye Girişte Sorunlar Yaşanıyor

23 Ekim 2024 akşamı internet kullanıcıları, pek çok sitede ve uygulamada yaşadıkları yavaşlıktan şikayetçi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu