USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Musk sordu: Instagram mı Twitter mı daha iyi?

Elon Musk, Twitter üzerinden takipçilerine iki popüler platformu kıyaslayan bir soru sordu.

Musk sordu: Instagram mı Twitter mı daha iyi?
16-01-2023 12:32
Google News

Twitter'ı ÖZETİ| satın almadan önce de aktif bir şekilde kullanan Elon Musk, takipçilerine bir soru sordu. Genellikle Twitter'a getirmeyi planladığı özellikleri takipçilerine soran ve oradaki reaksiyona göre özelliği getirmeye ya da kaldırmaya karar veren Musk, 'Twitter mı Instagramdaha iyi?' diye sordu.

SORUNUN NET BİR CEVABI HENÜZ YOK

Tahmin edebileceğiniz gibi Musk'ın sorduğu bu soru milyonlarca kişiye ulaştı ve farklı cevaplar geldi.

Musk, "Instagram insanları depresyona sokarken, Twitter kızdırıyor. Peki, hangisi daha iyi?" diye sordu. Bu sorunun ardından farklı cevaplar veren takipçiler, Instagram'ın insanların psikolojisini ve beden algısını bozduğunu yazarken, sahte hayatların pohpohlanmasının da sürekli köpürtüldüğünü düşündüğünü aktardı. Twitter'ın bazen sinir bozucu olmasına rağmen Instagram kadar 'sahte ve gösteriş' odaklı bir platform olmadığı için daha iyi olduğu söylendi.

Instagram makes people depressed & Twitter makes people angry. Which is better?

— Elon Musk (@elonmusk) January 15, 2023

Twitter'ın kendi içinde sorunları olmasına rağmen, Instagram'ın TikTok gibi olmaya çalışması da kullanıcıları rahatsız etmiş gibi duruyor. Musk'ın tweet'inin altında verilen cevaplarda bu aktarılıyor.

Yaklaşık 34 milyon kişiye ulaşan paylaşım, 31 binin üzerinde RT, 13 bine yakın alıntılanma ve 350 binin üzerinde beğeni ile gündemde bir süre kalacak gibi görünüyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu