USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Musevi iş adamı Kasadolu, katil Netanyahu ile mahkemelik oldu! 'Casusluk’ iddiası

Türkiye'de kendisini 'Osmanlı Yahudisi' olarak tanımlayan Musevi iş adamı Doğan Kasadolu, siyonist Netanyahu'nun Türkiye'de casusluk yaptığını söyleyerek şikayetçi oldu.

Musevi iş adamı Kasadolu, katil Netanyahu ile mahkemelik oldu! 'Casusluk’ iddiası
08-10-2024 19:28
Google News

Haber7 ÖZETİ| - ÖZEL

İsrail'in Filistin'in Gazze Şeridi'nde bir yıldır sürdürdüğü soykırım saldırıları bütün insanlığın vicdanını yaralarken, Yahudiler de Siyonist rejime ses yükseltmeye başladı. İsrail'de her hafta süren Netanyahu hükümetine yönelik protestoların yanı sıra Haredi Yahudiler de askere gitmemek için direniyor. Türkiye'de kendisini "Osmanlı Yahudisi" olarak tanımlayan Musevi iş adamı Doğan Kasadolu, siyonist Netanyahu ile mahkemelik dahi oldu.

Haber7'ye konuşan Doğan Kasadolu, Netanyahu'nun Türkiye'de casusluk faaliyetleri yürüttüğünü ifade etti. Netanyahu'nun Türkiye’de ilişki kurduğu isimlere vurgu yapan Kasadolu, bu bağlantılar dolayısıyla Netanyahu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

NETANYAHU’NUN CASUSLARINA DİKKAT

Doğan Kasadolu, “Netanyahu tehlikeli bir lider. İsrail’de faşist bir rejim kurmaya çalışıyor. Netanyahu’yu savcılığa şikayet ettim. Neden? Çünkü Adnan Oktar ile iş birliği yaptığını, casusluk faaliyetleri yürüttüğünü düşünüyordum. Adnan Oktar'ın da bu yüzden yargılanması gerektiğini söyledim. Yaklaşık 5 yıl önce mali şubede ifade verdim.” dedi.

OKTARCILAR MI ÖRTBAS ETTİ?

Suç örgütü liderliği iddiasıyla yargılanan Adnan Oktar ve çevresinin İsrail'deki hahamlarla ortak faaliyetler yürüttüğünü savunan Kasadolu, “Bu insanlar buraya gelip gidiyorlardı. Ayrıca Oktar'ın grubu kadınları kullanıyor ve bazı dini ritüelleri suistimal ediyordu. Benim suç duyurusunda bulunduğum dönemde de Adnan Oktar ve çevresi çok aktifti. Bazı dilekçeler verdim fakat o dilekçeler kayboldu. Sonradan tekrar dilekçe verdim ve bu kez de takipsizlik kararı verildiğini öğrendim.” şeklinde konuştu.

MAVİ MARMARA’DA DOSYA KAPANINCA İSRAİL ŞIMARIKLIĞA DEVAM ETTİ

Türkiye yargısının Mavi Marmara Davası’nda doğru çalışma prensibi izlediğini ifade eden Kasadolu, Netanyahu hükümetinin ödemek zorunda kaldığı tazminat sonrası şımarıklaştığını belirtti. Doğan Kasadolu şu ifadeleri kullandı:

“Netanyahu döneminde, Mavi Marmara olayı sonrasında ağır ceza davaları açıldı. İsrail, bu olay nedeniyle Türkiye'ye 20 milyon dolar tazminat ödedi. Ancak bu para, Mavi Marmara'da verilen şehitlerin gerçek değerini asla yansıtamaz. Tazminatın ödenmesiyle birlikte dosyalar kapandı, fakat bu olayın ardından İsrail tarafı şımarıklık yapmaya devam etti. Mavi Marmara davasında Türkiye yargısı çok iyi çalıştı, Netanyahu ve ekibi uluslararası yakalama kararıyla karşı karşıya kaldı ve bu onları rahatsız etti.”

Doğan Kasadolu, Mavi Marmara saldırısı sonrası İHH'yı ziyaret etmişti. Taziye ziyaretlerinde bulunan Kasadolu, 4 Filistinli yetime sponsor olmuştu.

GAZZE’DE TAŞ TAŞ ÜSTÜNDE BIRAKMADILAR

İsrail'in dinci Yahudilerin elinde olduğunu ve onlara karşı olduğunu belirten Kasadolu, “Gazze’de taş üstünde taş kalmamış vaziyette. Dümdüz olmuş orası. Her şeyden önce bir insan olarak bu konuda büyük hüzün duyuyorum. Oradaki insanların perişan şekilde hayatlarına devam etmelerinden büyük hicap duyuyorum. Bu nedenle İsrail’i protesto ediyorum. Biz bir gün duş yapmasak 'Eyvah koktuk' deriz. Peki oradaki insanlar ne durumda?” diye konuştu.

GAZZE İÇİN DAHA FAZLASI YAPILMALI

Gazze'deki insani krizin en kısa zamanda önlenmesi gerektiğini vurgulayan Kasadolu, “Gazze’deki sıkıntılar büyük insani kriz haline gelmiş durumda. Bu noktada devletler ve toplumlar daha güçlü adımlar atmalı, insani yardım ve barış yönünde somut çözümler geliştirilmelidir. Örneğin, diplomatik çabalar artırılarak kalıcı bir barışın sağlanması için çalışmalar yapılmalı. Bunun yanı sıra, sivil halkın çektiği acılar göz önünde bulundurularak uluslararası toplumun bu kriz karşısında daha fazla harekete geçmesi gerekmektedir." ifadesini kullandı.

BU KADAR BOMBAYI NEREDE SAKLADILAR?

İsrail’in binlerce bombayı nerede yığınak yaptığına hayret ettiğini söyleyen Kasadolu, inanılmaz bir servet harcandığını belirtti. Kasadolu, şöyle konuştu:

Bir senedir İsrail'in kullandığı bombalar, silahlar inanılmaz bir servet. Şu anda Lübnan'ı bombalıyor. Bu kadar bombayı nerede sakladılar? Silah tüccarlarının bu savaştan kazanç sağladığı ortada. Bu savaşta milyarlarca dolar para oynuyor. Peki bu kadar bombayı nerede sakladı bu adamlar? İstanbul’un dörtte biri kadar olan bir ülke. Küçücük bir yer, nüfusu da 8,5 milyon. İsrail bu kadar bombayı nerede sakladı?”

Hamas itirafı: Trajik bir şekilde çok başarılı olduİsrail o ülkeyi sorumlu tuttu! Herzog: Hamas'a emri onlar verdi'Aksa Tufanı' İsrail'i vurdu! Dikkat çeken Karabağ detayıHamas'ın 'Aksa Tufanı' operasyonu sonrası ABD'den İsrail kararıKassam, İsrail'e roket saldırılarına ait dron görüntüleri yayınladıİsrail ordusunda şok... Gazze'ye yakın üsteki savaş uçakları naklediyorGazze'den İsrail'e binlerce roket fırlatıldı, Hamas operasyon başlattı'Aksa Tufanı' operasyonu sonrası İsrail'den kaçış... Havalimanlarına akın ettilerHamas itirafı: Trajik bir şekilde çok başarılı olduİsrail o ülkeyi sorumlu tuttu! Herzog: Hamas'a emri onlar verdi'Aksa Tufanı' İsrail'i vurdu! Dikkat çeken Karabağ detayıHamas'ın 'Aksa Tufanı' operasyonu sonrası ABD'den İsrail kararı Kassam, İsrail'e roket saldırılarına ait dron görüntüleri yayınladıİsrail ordusunda şok... Gazze'ye yakın üsteki savaş uçakları naklediyorGazze'den İsrail'e binlerce roket fırlatıldı, Hamas operasyon başlattı'Aksa Tufanı' operasyonu sonrası İsrail'den kaçış... Havalimanlarına akın ettilerAksa Tufanı'nda büyük şok! Gazze'den İsrail'e roket yağdı...
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
2024 Nobel Fizik Ödülü Sahiplerini Buldu
2024 Nobel Fizik Ödülü Sahiplerini Buldu

2024 Nobel Fizik Ödülü, "Yapay Sinir Ağları ile Makine Öğrenimini Sağlayan" ABD'li John Hopfield ve İngiliz Geoffrey Hinton'a gitti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu