USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Murat Kurum: 'İstanbul'u deprem riskinden kurtaracağız'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Başakşehir'de anahtar teslim töreninde konuştu. Bakan Kurum, İstanbul'un 39 ilçesinde 180 bin konutun yenilendiğini açıklandı.

Murat Kurum: 'İstanbul'u deprem riskinden kurtaracağız'
11-10-2024 17:12
Google News
Çevre, ÖZETİ| Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Başakşehir'de anahtar teslim töreninde konuştu. Bakan Kurum, İstanbul'un 39 ilçesinde 180 bin konutun yenilendiğini açıklandı.Abone ol

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Başakşehir'de anahtar teslim töreninde konuştu.

Bakan Kurum özetle şunları söyledi:

''Biz, bugüne kadar tutamayacağımız hiçbir söz vermedik. Seçim meydanlarında milletimizle buluştuğumuz anlarda milletimize ne söz verdiysek, hep o sözlerin arkasında durduk.11 ili göreve geldiğimden itibaren karış karış geziyorum. Milletimizle elele verip deprem bölgesini yeniliyoruz. İstanbul'da da 1.5 milyon liralık desteği vatandaşımıza vermeye devam ediyoruz.

Yarısı Bizden" kampanyamızı güncelliyoruz. İstanbul'u deprem riskinden kurtaracağız. Depreme hazırlığı sadece sağlıksız yapıların yenilenmesi olarak görmüyoruz. İstanbul'un 39 ilçesinde devam eden yatırım ve projelerimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 12 yıl önce başlattığımız kentsel dönüşüm seferberliğinde, İstanbul'un 963 mahallesinde tam 905 bin konutumuzu, evimizi, işyerimizi azimle gayretle dönüştürdük.

Vatandaşımız dönüşümden en güzel şekilde faydalansın diye yeni bir adım daha atıyoruz. Alan bazlı büyük dönüşümlerde vatandaşımız uzlaşma sağlamışsa bakanlık olarak devreye gireceğiz.''


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ford'un Amerika'dan Getirdiği Modellerin Fiyatları
Ford'un Amerika'dan Getirdiği Modellerin Fiyatları

Ford'un Amerika'dan getirdiği yeni modelleri F-150, Bronco ve Edge'in fiyatları belli oldu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu