USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Murat Kurum İl Müdürleri Koordinasyon toplantısına katıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İl Müdürleri Koordinasyon toplantısına katıldı. Kurum " Her daim güçlü birliğimizle eser ve hizmet siyasetinin en güzel örneklerini ülkemize kazandırmaya devam edeceğiz." dedi.

Murat Kurum İl Müdürleri Koordinasyon toplantısına katıldı
25-09-2024 14:07
Google News
Çevre, ÖZETİ| Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İl Müdürleri Koordinasyon toplantısına katıldı. Kurum " Her daim güçlü birliğimizle eser ve hizmet siyasetinin en güzel örneklerini ülkemize kazandırmaya devam edeceğiz." dedi.Abone ol

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum  İl Müdürleri Koordinasyon toplantısında yetkililer ile bir araya geldi.

Bizler yalnızca çalışma değil, yol arkadaşıyız. Tek gayemiz şehirlerimizin kalkınması, milletimizin refahı. Hiç tükenmeyen gayretimiz ve her daim güçlü birliğimizle eser ve hizmet siyasetinin en güzel örneklerini ülkemize kazandırmaya devam edeceğiz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Vodafone robotik otomasyonlarla müşterilerine 300 bin saat kazandırdı!
Vodafone robotik otomasyonlarla müşterilerine 300 bin saat kazandırdı!

Vodafone, iş süreçlerini dijitalleştirmek üzere hayata geçirdiği Robotik Süreç Otomasyonu ile 4 yılda müşterilere de dokunan 265’in üzerinde süreç tasarladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu