USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Muharrem İnce'den sürpriz 'aday' paylaşımı: Erdoğan'ın karşısına çıkacak!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'Var mısınız?' diyerek Başkan Erdoğan'ın karşısına çıkacak muhtemel adaylara sürpriz bir öneride bulundu.

Muharrem İnce'den sürpriz 'aday' paylaşımı: Erdoğan'ın karşısına çıkacak!
18-10-2022 19:32
Google News
Memleket ÖZETİ| Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'Var mısınız?' diyerek Başkan Erdoğan'ın karşısına çıkacak muhtemel adaylara sürpriz bir öneride bulundu.Abone ol

6'lı masada adaylık karmaşası gündemdeki yerini koruyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den Başkan Erdoğan'ın karşısına çıkacak adayla ilgili dikkat çeken bir çağrı geldi.

'Önce televizyonda tartışalım'

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Muharrem İnce "Erdoğan’ın karşısında cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen adaylar, önce televizyonda milletin karşısında Türkiye’nin sorunlarını tartışalım. O tartışmadan sonra güvenilir bir araştırmacıya anket yaptıralım. Anketten kim çıkıyorsa hep birlikte onu destekleyelim. Var mısınız?" ifadelerine yer verdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Vites Değiştirirken Bir Sorun Olmasının 5 Olası Nedeni
Vites Değiştirirken Bir Sorun Olmasının 5 Olası Nedeni

Bazen arabamıza biner, motoru çalıştırır ve keyifle yola çıkmaya hazırlanırız. Ancak vites koluna dokunduğumuzda işler yolunda gitmez. Vites geçişlerinde bir sertlik, zorlama ya da alışık olmadığımız bir direnç hissederiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu