USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Muharrem İnce: İnsanlarımız ölüme terk edilmiş

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, Kahramanmaraş Haydar Aliyev Bulvarı'nda, tek bir ekibin bile uğramadığı binaların olduğunu belirtti. İnce, İnsanlarımız ölüme terk edilmiş. Ciğerim yanıyor dedi.

Muharrem İnce: İnsanlarımız ölüme terk edilmiş
22-02-2023 19:16
Google News

Türkiye ÖZETİ| Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki çifte depremlerle sarsıldı. 11 kenti vuran depremlerde on binlerce kişi evsiz kaldı.

AFAD'ın açıklamasına göre Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde toplam 42 bin 310 kişi hayatını kaybetti.

Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Haydar Aliyev Bulvarı'nda bir binanın enkazından görüntü paylaştı. 

İnce, depremin 17. gününde henüz tek bir ekibin bile uğramadığı binaların olduğunu dile getirdi. İnce, paylaşımına, "Kahramanmaraş Haydar Aliyev Bulvarı'ndayım. Bugün depremin 17. günü ve hala tek bir ekibin bile uğramadığı binalar var. İnsanlarımız ölüme terk edilmiş. Ciğerim yanıyor" notunu düştü.

Kahramanmaraş Haydar Aliyev Bulvarı'ndayım. Bugün depremin 17. günü ve hala tek bir ekibin bile uğramadığı binalar var. İnsanlarımız ölüme terk edilmiş. Ciğerim yanıyor. pic.twitter.com/SCkTds2lKi

— Muharrem İNCE (@vekilince) February 22, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ford Mustang'e Rakip Doğan Chevrolet Camaro'nun Başarısı
Ford Mustang'e Rakip Doğan Chevrolet Camaro'nun Başarısı

Zamanında Amerikan otomotiv devlerinden biri olan General Motors (GM), yıllar önce gençlerin hayallerine işlemiş bir rakiple karşılaştı. O isim Ford Mustang’ti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu