USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Muğla'da cayrokopter düştü! Mustafa Sandal'ın eşi de içindeydi...

 MUĞLA'nın Menteşe ilçesinde cayrokopterin düşmesi sonucu pilot ve yanındaki kişi yaralandı. Yaralı kişinin sanatçı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandalolduğu öğrenildi.

Muğla'da cayrokopter düştü! Mustafa Sandal'ın eşi de içindeydi...
16-06-2023 08:38
Google News
 MUĞLA'nın ÖZETİ| Menteşe ilçesinde cayrokopterin düşmesi sonucu pilot ve yanındaki kişi yaralandı. Yaralı kişinin sanatçı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandalolduğu öğrenildi.Abone ol

Marmaris'ten kalkış yaptığı öğrenilen cayrokopter,  Hayıtlı mevkisinde belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Zeytin ağacına çarpan hava taşıtı, zemine düştü.

Ekipler tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan pilotun Sinan Yılmaz (47), diğer yaralının ise sanatçı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal (34) olduğu öğrenildi.

Sandal'ın sol el bileğinde kırık olduğu pilotta ise kırık olmadığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Burger King’in Trafiği Kullanarak Yaptığı Kampanya
Burger King’in Trafiği Kullanarak Yaptığı Kampanya

Düşünün ki, ilerlemeyen bir trafikte sıkışıp kalmışsınız ve mideniz gurulduyor. Oldukça can sıkıcı değil mi? Haydi gelin, Burger King’in bu tat kaçırıcı durumu nasıl lehine çevirdiğinden bahsedelim.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu