USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MSB: Ukrayna’dan gelen A400M uçakları Kayseri’ye indi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), insani yardım götürmek ve Türk vatandaşlarını tahliye etmek için Ukrayna'ya giden ve hava sahasının kapatılması nedeniyle Borispol Havaalanı'nda kalan iki A400M uçağının Kayseri'ye indiğini duyurdu.

MSB: Ukrayna’dan gelen A400M uçakları Kayseri’ye indi
20-12-2022 23:39
Google News

Milli ÖZETİ| Savunma Bakanlığı (MSB), insani yardım götürmek ve Türk vatandaşlarını tahliye etmek için Ukrayna’ya giden ve hava sahasının kapatılması nedeniyle Borispol Havaalanı’nda kalan iki “A400M” uçağının Kayseri’ye intikale başladığını açıklamıştı.

Bakanlık, iki uçağın Kayseri’ye emniyetle indiğini bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “İnsani yardım götürmek ve vatandaşlarımızı tahliye etmek maksadıyla Ukrayna'ya giden ve hava sahasının kapatılması nedeniyle Borispol Havaalanında kalan 2 adet A400M uçağımız 20 Aralık'ta ana üsleri olan Kayseri'ye ulaştı. Personelimize hoş geldiniz diyoruz” ifadesi kullanıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone 11'den iPhone 16'ya geçerseniz ne olur?
iPhone 11'den iPhone 16'ya geçerseniz ne olur?

Teknoloji dünyası hızla gelişirken, her yeni modelle birlikte akıllı telefonlar kullanıcıların hayatlarına daha fazla yenilik katıyor. Bu kapsamda, iPhone 11’den iPhone 16’ya geçiş yapan kullanıcılar için, yeni modelin sunduğu avantajlar ve farklılıklar oldukça merak uyandır

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu