USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MSB duyurdu: Üs bölgesine saldırı, 4 asker yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı, PKK/YPG'nin Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı üs bölgelerine saldırdığını ve 4 askerin yaralandığını duyurdu.

MSB duyurdu: Üs bölgesine saldırı, 4 asker yaralandı
16-04-2023 22:27
Google News

Milli ÖZETİ| Savunma Bakanlığı, PKK'nin Suriye'nin kuzeyinde bulunan Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerine yönelik eş zamanlı havan ve çok namlulu roketatar (ÇNRA) atışları ile saldırdığını açıkladı.

Bakanlığın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Terör örgütü PKK/YPG, Ramazan ayında bile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerimize yönelik eş zamanlı havan ve ÇNRA atışları ile saldırdı. Saldırıda yaralanan 4 Mehmetçiğimiz Kilis Devlet Hastanesine tahliye edildi. Belirlenen hedefler ise derhâl güçlü şekilde vurularak teröristlere misliyle karşılık veriliyor."

Terör örgütü PKK/YPG, Ramazan ayında bile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerimize yönelik eş zamanlı havan ve ÇNRA atışları ile saldırdı. Saldırıda yaralanan 4 Mehmetçiğimiz Kilis Devlet Hastanesine tahliye edildi. Belirlenen hedefler… pic.twitter.com/8K6fL7SaBg

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) April 16, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Hackerlar Qualcomm Çiplerindeki Açığı Kullandı
Hackerlar Qualcomm Çiplerindeki Açığı Kullandı

Qualcomm'un çiplerinde keşfedilen sıfırıncı gün açığı, milyonlarca Android kullanıcısını hedef alan bir tehdit oluşturuyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu