USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MSB duyurdu: Sınırda 3 terörist yakalandı!

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, 'Hudut birliklerimiz 2’si DEAŞ, 1’inin de PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu 20 şahsı yakaladı.” açıklamasında bulundu.

MSB duyurdu: Sınırda 3 terörist yakalandı!
03-09-2024 15:33
Google News

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hudut birliklerimiz 2’si DEAŞ, 1’inin de PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu 20 şahsın yakalandığını duyurdu.

MSB'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor. Ülkemizden Bulgaristan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 20 şahıs, hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 2’sinin DEAŞ, 1’inin de PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor.

Ülkemizden Bulgaristan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 20 şahıs, hudut birliklerimiz tarafından yakalandı.

Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 2’sinin DEAŞ, 1’inin de PKK/KCK terör örgütü… pic.twitter.com/KUmmrNyNXl

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) September 3, 2024

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu