USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MSB duyurdu: Hudut Kartalları 486 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi

Milli Savunma Bakanlığı, 'Hudut Kartallarımız, Van hudut hattında Jandarma ile koordineli olarak yaptığı arama-tarama faaliyetinde 486 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi.' açıklamasında bulundu.

MSB duyurdu: Hudut Kartalları 486 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi
23-02-2023 12:03
Google News

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Deprem bölgesinde canla başla görev yapan #Mehmetçik, hudut güvenliği için de etkin ve kararlı şekilde görevini sürdürüyor. Hudut Kartallarımız, Van hudut hattında Jandarma ile koordineli olarak yaptığı arama-tarama faaliyetinde 486 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi." açıklamasında bulundu.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ayrıca yılbaşından itibaren hudutlarımızda gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde 827 kilogramdan fazla uyuşturucu madde ele geçirildi." denildi.

Deprem bölgesinde canla başla görev yapan #Mehmetçik, hudut güvenliği için de etkin ve kararlı şekilde görevini sürdürüyor.

Hudut Kartallarımız, Van hudut hattında Jandarma ile koordineli olarak yaptığı arama-tarama faaliyetinde 486 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi.#MSB pic.twitter.com/879Tc6uz4j

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) February 23, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Korktuğumuzda Neden Titreriz?
Korktuğumuzda Neden Titreriz?

İnsan vücudunun korkuya verdiği ilginç bir tepki olan titremenin ardındaki bilimsel nedenleri öğrenmek ister misiniz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu