USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MSB'den 'Fetullah Gülen' açıklaması: Vatansız olarak öldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık açıklamasında, 'Vatansız olarak öldü' ifadelerini kullandı.

MSB'den 'Fetullah Gülen' açıklaması: Vatansız olarak öldü
21-10-2024 16:12
Google News

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ:  Milli Savunma Bakanlığı'nın, sosyal medya hesabından, silahlı terör örgütü elebaşı terörist Gülen'in ölümüne ilişkin açıklama yapıldı.

Bakanlık yaptığı açıklamada; teröristbaşı Gülen'in 'vatansız' olarak öldüğünü kaydetti, "Mankurtlaştırdığı beyinlerle asil Türk milletinin istiklal ve istikbaline kast eden, devletimize ve kahraman ordumuza büyük zarar verdi" ifadelerini kullandı. 

FETÖ elebaşı Gülen'in nerede öldüğü ve cenazesinin nerede tutulduğu belli olduFETÖ elebaşı Gülen'in nerede öldüğü ve cenazesinin nerede tutulduğu belli oldu

FETÖ'de yeni kavga: Fetullah Gülen'in ölümünü gizlediler mi? FETÖ'de yeni kavga: Fetullah Gülen'in ölümünü gizlediler mi?

Bakanlığın açıklamasında şunlar kaydedildi;

"Mankurtlaştırdığı beyinlerle asil Türk milletinin istiklal ve istikbaline kast eden, devletimize ve kahraman ordumuza büyük zarar veren FETÖ elebaşı ölmüştür. Bu hainin “vatansız” olarak ölmesi ve sonsuza kadar böyle anılacak olması, bu yapıdan zarar gören vatandaşlarımızın acılarını dindiremese de vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi bakımından ibretliktir.

"FETÖ İLE MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK"

Hâlâ bu yapının esiri olarak vatanına, milletine ihanet etmekte ısrar edenler bundan ders almalı ve bir an önce yüce Türk adaletine teslim olmalıdır. Her türlü değeri istismar ederek insanımıza ve ülkemize ihanet eden başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelemiz, kökleri kazınana kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Bu vesileyle başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor; gazilerimize, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz."

Mankurtlaştırdığı beyinlerle asil Türk milletinin istiklal ve istikbaline kast eden, devletimize ve kahraman ordumuza büyük zarar veren FETÖ elebaşı ölmüştür.

Bu hainin “vatansız” olarak ölmesi ve sonsuza kadar böyle anılacak olması, bu yapıdan zarar gören vatandaşlarımızın…

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) October 21, 2024

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Microsoft Müşterileri Yapay Zekâ Araçları Oluşturabilecek
Microsoft Müşterileri Yapay Zekâ Araçları Oluşturabilecek

Microsoft, kasım ayından itibaren müşterilerinin otonom yapay zekâ araçları oluşturmasına izin verecek.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu