USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MSB acı haberi duyurdu: 4 Temmuz'da...

Milli Savunma Bakanlığı, 4 Temmuz'da Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde yaralanan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

MSB acı haberi duyurdu: 4 Temmuz'da...
20-07-2024 01:02
Google News
Milli ÖZETİ| Savunma Bakanlığı, 4 Temmuz'da Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde yaralanan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.Abone ol

Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 04 Temmuz 2024 tarihinde, icra edilen arama tarama faaliyeti esnasında EYP patlaması sonucu yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 19 Temmuz 2024 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerini kullandı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Uçak Acil Çıkış Masalarının Mandalı Neden Tek Yöne Çevrilir?
Uçak Acil Çıkış Masalarının Mandalı Neden Tek Yöne Çevrilir?

Uçaklarda yemek masalarının mandalları, normal şartlarda hem koridora hem de cam yönüne doğru çevrilebilir. Ancak acil çıkışlarda bulunan koltuk masalarının mandalları hariç! Peki bunun sebebi nedir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu