USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MSB: 14 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 14 PKK/YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi.

MSB: 14 terörist etkisiz hale getirildi
28-11-2022 10:48
Google News

Milli ÖZETİ| Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Suriye'nin kuzeyini kana bulamaktan, yöre halkının huzur ve güvenini bozmaktan başka misyonu olmayan PKK/YPG'li teröristlere yönelik operasyonlarımız sürüyor. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 14 PKK/YPG'li terörist daha etkisiz hale getirildi" denildi. 

Suriye’nin kuzeyini kana bulamaktan, yöre halkının huzur ve güvenini bozmaktan başka misyonu olmayan PKK/YPG’li teröristlere yönelik operasyonlarımız sürüyor.

Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 14 PKK/YPG’li terörist daha etkisiz hâle getirildi. pic.twitter.com/itfKI9CcnA

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) November 28, 2022

Mehmetçik, Suriye'de yaklaşık 17 bin terörist etkisiz hale getirdiMehmetçik, Suriye'de yaklaşık 17 bin terörist etkisiz hale getirdi


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
En Çok Otomobil Markasına Sahip Ülkeler Hangileri?
En Çok Otomobil Markasına Sahip Ülkeler Hangileri?

Bindiğiniz arabaların, marka sahiplerini ne kadar iyi biliyorsunuz? Ya da bunu bildiniz diyelim sizce o ülke, daha kaç tane daha markaya ev sahipliği yapıyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu