USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Montella: Hayallerimizin peşinden gitmek istiyoruz

Tüm Spor - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, Avrupa hedeflerine odaklandıklarını belirterek, "Hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz." dedi.

Montella: Hayallerimizin peşinden gitmek istiyoruz
18-04-2023 20:44
Google News

Spor ÖZETİ| Toto Süper Lig ekiplerinden  Adana Demirspor’da 5-0 kazanılan Kasımpaşa maçı sonrası yarın oynanacak Konyaspor maçı için hazırlıklar devam ediyor.

Adana Demirspor'da teknik direktör Vincenzo Montella, antrenman öncesinde açıklamalarda bulunurken Konyaspor'la önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

Montella, kalan 9 haftalık süreçte maç maç ilerlemek istediklerini anlatarak, şöyle konuştu:

"Yukarıdayız ve hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz. Belki de takvim bizi biraz daha sevebilirdi. Bazen oynadık sonra oynayamadık. Maç ritmini tekrar yakalamak için uğraşmak zorunda kaldık. Bu şekilde bir periyoda girdik. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burada olduğumuz için de istediğimiz hayallerin peşinden koşmayı tabii ki de bırakmayacağız. Konyaspor ve Kayserispor maçları zorluk derecesi önemli iki karşılaşma. Puanlarımızı istiyoruz, hem zirvede kalmak hem de hayallerimizin peşinden gitmek istiyoruz."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge

ABD Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST) tarafından açıklanan yeni şifre yönergeleri yayımlandı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu