USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milyonluk spor araba ile bariyerlere çarptı!

İSTANBUL Kuzey Marmara otoyolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks spor araba bariyerlere çarptı.

Milyonluk spor araba ile bariyerlere çarptı!
11-08-2023 12:10
Google News
İSTANBUL ÖZETİ| Kuzey Marmara otoyolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks spor araba bariyerlere çarptı.Abone ol

Olay dün 12.30 sıralarında Kuzey Marmara otoyolu Sancaktepe mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Kuzey Marmara otoyolunda seyir halinde olan 06 END0 004 plakalı Porsche marka araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyere çarptı. Yağmurun da etkisi ile kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada milyonluk spor araba kullanılamaz hale geldi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Muhtemel bir kazayı önlemek için otoyol görevlileri ise yol üzerinde güvenlik önlemi aldı. Kazada araç sürücüsü yara almazken spor otomobil kullanılmaz hale geldi. Olay yerine gelen çekici ile kaza yerinden kaldırıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu