USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Michy Batshuayi kesmedi! Fenerbahçe'nin iki yıldızına Galatasaray kancası

Tüm Spor - Fenerbahçe'den Batshuayi'yi renklerine bağlayan Galatasaray, ezeli rakibinden şimdi de İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel'i kadrosuna katmayı hedefliyor.

Michy Batshuayi kesmedi! Fenerbahçe'nin iki yıldızına Galatasaray kancası
24-08-2024 20:17
Google News

Yıldız ÖZETİ| golcü Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Galatasaray, Fenerbahçe'nin iki yıldızıyla daha ilgileniyor. Sarı-kırmızılıların, sözleşmelerinin bitecek olan iki isimle şimdiden dirsek temasını kurduğu iddia edildi.

GALATASARAY SÖZLEŞME ÖNERECEK

Sözleşmeleri 30 Haziran 2025 yılında bitecek olmasından dolayı Ocak ayında bedelsiz olarak transfer edilebilecek iki oyuncuyu gözüne kestiren Galatasaray yönetiminin, Fenerbahçe'nin hamle yapmaması durumunda iki yıldıza da sözleşme önereceği belirtildi.

OSAYI VE İRFAN CAN'I İSTİYORLAR

Sarı-lacivertli taraftarların sevgilisi İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel ile ilgilenen sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin Ocak ayına kadar sözleşme önermemesi durumunda araya girip teklif yapmaya hazır.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Turkcell’e son 1 yılda 1,8 milyon faturalı yeni abone
Turkcell’e son 1 yılda 1,8 milyon faturalı yeni abone

Turkcell, 2024’ün ikinci çeyreğini güçlü finansal ve operasyonel sonuçlarla noktaladı. Yılın ikinci üç aylık döneminde net abone sayısını 346 bin artıran şirketin Türkiye’deki toplam abone sayısı 43,2 milyona ulaştı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu