USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Meteorolojiden peş peşe uyarılar! Bu illere dikkat!

Meteorolojiden son dakika hava durumu uyarısı geldi. Yurt genelinde yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Yarın da İç Anadolu, Ege, Batı Akdeniz ve Orta Karadeniz bölgelerinde kuvvetli yağış var. İşte Türkiye geneli hava durumu

Meteorolojiden peş peşe uyarılar! Bu illere dikkat!
11-06-2023 18:22
Google News

Meteoroloji ÖZETİ| Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Manisa, Burdur, Isparta ve Antalya çevreleri ile Muğla, Aydın ve İzmir'in iç kesimlerinde yarın öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak olacağı tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ SAAT VERDİ

Orta Karadeniz'de ise Tokat, Amasya, Çorum, Samsun ve Ordu çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yağışların Ege ve Batı Akdeniz'de yarın saat 12.00-22.00, Orta Karadeniz'de 08.00-21.00 saatleri arasında olması tahmin ediliyor.

Yarın Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Sivas, Kayseri, Niğde, Konya ve Karaman çevrelerinde de gök gürültülü sağanak öğle saatlerinden sonra da yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINA DÜŞECEK

Kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Hava sıcaklığı ise yağış alan yurdun iç ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin altına düşecek. 

TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU









Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Discord'a Erişim Engeli Getirildi
Discord'a Erişim Engeli Getirildi

Son günlerin ana gündem konusu olan iletişim platformu Discord'a geçtiğimiz dakikalarda alınan kararla erişim engeli getirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu