USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Meteoroloji'den Marmara için 'kuvvetli rüzgar' ve 'fırtına' uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce (MGM) Marmara Bölgesi için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den Marmara için 'kuvvetli rüzgar' ve 'fırtına' uyarısı
16-01-2023 12:30
Google News

MGM ÖZETİ| İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada; rüzgarın, yarın sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde, (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya) güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-75 km/sa), bölgenin batısında ( Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ile İstanbul’un batı kesimlerinde ) ise yer yer kuvvetli fırtına (70-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiği bildirildi.

??Meteorolojik Uyarı
Kuzeybatı Kesimlerde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya Dikkat!@AFADBaskanlik @edirne_valiligi @tekirdaggovtr @valikirklareli @CanakkaleGovTr @TC_Balikesir @TC_istanbul @IzmirValiligi @ManisaValiligi @AydinValiligi @kocaelivaliligi @BursaValiligi @yalovavaliligi pic.twitter.com/mmb3LaLTe7

Meteoroloji (MGM) (@meteoroloji_twi) January 16, 2023

Yetkililer, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı baca zehirlenmeleri ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İnsanlar Sarhoşken Daha mı Dürüst Oluyor?
İnsanlar Sarhoşken Daha mı Dürüst Oluyor?

Dizi ve film sahnelerinde hep gördüğümüz bir şey var: Sarhoş bir kişinin unutamadığı aşkına açılması ya da aşırı dürüst davranması. Peki bu durum sahiden de böyle mi işliyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu