USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Messi futbolu bırakıyor mu? Messi futbolu bıraktı mı? Messi futbolu bırakacak mı?

Dünya devi olan oyuncu Messi'nin futbolu bırakıp bırakmadığı merak ediliyor. Sayısız başarılara ve gollere imza atan Messi futbolu bırakıyor mu? sorusu futbolseverlerin gündeminde. Messi futbolu bırakacak mı? sorusu ile futbolseverler tarafından aratılıyor. Peki, Messi futbolu b?

Messi futbolu bırakıyor mu? Messi futbolu bıraktı mı? Messi futbolu bırakacak mı?
07-10-2022 18:35
Google News

Messi ÖZETİ| futbolu bıraktı mı? sorusu spor gündeminde yer alıyor. Arjantinli yıldız oyuncu uzun yıllar Barcelona'da forma giydi. Sayısız başarılar ve gollere imza atan oyuncunun futbolu bırakacağına dair iddiaların ardından oyuncunun futbol kariyeri hakkında yaptığı açıklamaların ardından Messi futbolu bırakıyor mu? sorusu merak edildi.Peki, Messi futbolu bıraktı mı? Messi futbolu bırakacak mı? Messi futbolu bırakıyor mu?

MESSİ FUTBOLU BIRAKIYOR MU?

Dünya devi olan yıldız oyuncu Lionel Messi'nin futbolu bırakacağına dair iddialar var. Messi'nin futbol kariyeri hakkında yaptığı açıklama ise şöyle; "Kesinlikle benim için son Dünya Kupası olacak. Katar'da son ken Dünya Kupası'nda oynayacağım."

35 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, "Evet, kesinlikle benim için son Dünya Kupası. Fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum. Bu sezon kesinlikle çok iyi bir sezon öncesi geçirdim. Geçen yıl her şey ters gittiği için bunu yapamamıştım. Geçen sezon antrenmanlara geç başlamıştım, geri döndüğümde de sakatlandım" ifadelerini kullandı. Dünya Kupası'nı heyecanla beklediğini belirten Messi, "Her şeyin iyi olması nedeniyle çok iyi bir noktaya geldik. Ama Dünya Kupası'nda her şey olabilir. Tüm maçlar zor, bu yüzden Dünya Kupası bu kadar özel çünkü favoriler her zaman kazananlar değil. Büyük aday mıyız, bilmiyorum, ama Arjantin kendi içinde tarihi sebebiyle bir adaydır ama bence favori değiliz. Bizim üzerimizde takımlar var." dedi.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündemwww.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu