USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mert Müldür Galatasaray'a mı geliyor? Mert Müldür Galatasaray'a gelecek mi?

Süper Lig'de transfer döneminde heyecan dorukta. Futbolseverler transfer dönemindeki gelişmeleri yakından takip ediyor. Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberler çıkan Mert Müldür için menajerinden açıklama geldi. Merak edilenler arasında ise Mert Müldür Galatasaray'a mı

Mert Müldür Galatasaray'a mı geliyor? Mert Müldür Galatasaray'a gelecek mi?
28-01-2023 23:23
Google News

Transfer ÖZETİ| dönemindeki gelişmeler heyecanla takip ediliyor. Mert Müldür ise Galatasaray'ın gündeminde yer alan isimlerden birisi. 23 yaşındaki milli futbolcu Mert Müldür'ün temsilcisi Max Hagmayr, Radyospor'a yaptığı açıklamada transfer görüşmeleriyle ilgili detayları anlattı. Peki, Mert Müldür Galatasaray'a mı geliyor? Mert Müldür Galatasaray'a gelecek mi?

MERT MÜLDÜR GALATASARAY'A GELECEK Mİ?

Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberler çıkan Mert Müldür için menajerinden açıklama geldi. Devre arasında bu transferin gerçekleşmeyeceğini belirten Max Hagmayr, "Yaz transfer döneminde gelişme olabilir" dedi. Max Hagmayr, sakatlık süreciyle ilgili "Mert Müldür şu anda yeniden fit ve eski formunu yakalamak için çalışıyor. Bir sakatlık geçirmişti, iyileşti. Konsantrasyonu bunun üzerine" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray, Mert konusunda sizinle temasa geçti mi?" sorusuna da cevap veren Max Hagmayr "Karar vermek için çok erken, şu anda çok erken. Mert sezon sonuna kadar İtalya'da kalacak. Yazın ne olacağını göreceğiz. Yaz döneminde gelişme olabilir." dedi. Sassuolu ile 2024 yılına kadar sözleşmesi olan Mert Müldür, bu sezon sakatlığı nedeniyle 20 maçta forma giyemedi.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Neden Kulak Memelerimiz Var? Küpe İçin Değil Herhalde...
Neden Kulak Memelerimiz Var? Küpe İçin Değil Herhalde...

Hiç şüphesiz vücudumuzun en ilginç bölgelerinden biri, kulak memelerimiz. Sahiden, neden böyle bir şeye sahibiz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu