USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'Mersin sahilinde Afgan sığınmacıların Türk vatandaşlarına saldırdı' yalanı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Mersin'in Mezitli ilçesi sahilinde Afgan sığınmacıların Türk vatandaşlarına saldırdığı iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

'Mersin sahilinde Afgan sığınmacıların Türk vatandaşlarına saldırdı' yalanı
28-07-2024 17:03
Google News

DMM'nin ÖZETİ| sosyal medya hesabından, bazı basın yayın organlarında yer alan ve bazı sosyal medya hesaplarından da paylaşılan, "Viranşehir sahilinde Afgan sığınmacılar Türk vatandaşlarına saldırdı" iddiasına ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"27 Temmuz 2024 tarihinde Mersin'in Mezitli ilçesi Soli sahilinde bir mekanın işletmecisi ve çalışanları ile Alman vatandaşı 3 turist arasında kavga çıkmıştır. İhbar üzerine polis ekipleri olay yerine intikal etmiş ve kavgaya müdahale edilmiştir. Kavganın tarafları gerekli işlemler için Tece Şehit Fırat Palamut Polis Merkezi'ne götürülerek gerekli tahkikat başlatılmıştır. Kamuoyunu provoke etmeye yönelik paylaşımlara itibar etmeyiniz."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İnsan Gözü Bir Dijital Kamera Olsaydı Kaç Megapiksel Olurdu?
İnsan Gözü Bir Dijital Kamera Olsaydı Kaç Megapiksel Olurdu?

Günümüzün en gelişmiş dijital kameraları her geçen gün daha da yüksek çözünürlük sunuyor. 12, 48 hatta 108 megapiksel kameralarla donatılmış akıllı telefonlar cebimizde taşınıyor. Ancak bir an için insan gözünün de bir dijital kamera olduğunu hayal edin. Acaba insan göz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu