USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Mersin'de dehşet görüntü! Aracını kalabalığın üzerine sürdü

Mersin'de bir araç sürücüsü, sahilde parkta tartıştığı kişilerin üzerine aracını sürdü. Park halindeki bir araca da çarparak zarar veren sürücünün o anları cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi

Mersin'de dehşet görüntü! Aracını kalabalığın üzerine sürdü
27-10-2024 11:53
Google News

Edinilen ÖZETİ| bilgiye göre olay, merkez Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Kültür Park'ta meydana geldi.

İddiaya göre, kız arkadaşlarına laf atma meselesi yüzünden iki grup arasında tartışma çıktı.

Silah sesinin de duyulduğu tartışma devam ettiği sırada cip sürücüsü Serhat A., aracıyla kaldırımdan çıkıp parkta tartışan gençlerin üzerine sürdü. Ardından tekrar yola inen cip sürücüsü, bu kez yol kenarında park halindeki araca çarparak zarar verdi.

Hızını alamayan öfkeli sürücü, çığlıklar içerisinde parka kaçan grubun peşinden giderek ezmeye çalıştı, gençlerden birine çarparak yere düşürdü. Sonrasında ise iki grup arasında arbede yaşandı, 1 kişi tabanca ile ayağından yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin olay yerine gelmesiyle sakinleşen gruptaki taraflardan cip sürücüsü Serhat A. ile silahı kullanan Mehmet Ö. gözaltına alındı.

FİLM SAHNESİNİ ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER CEP TELEFONU KAMERASINDA

Öte yandan film sahnelerini aratmayan olay, cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, iki grubun parkta tartıştığı sırada olay yerine gelen siyah cipin, gençlerin üzerine doğru hızla ilerlediği, ardından kaldırımdan inip yol kenarında park halindeki araca çarptığı anlar ile parka kaçan grubun üzerine sürdüğü, bir gence çarparak yere düşürdüğü anlar yer aldı. Görüntünün devamında ise gençler akasında yaşanan arbedeye olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahale ettiği görüldü.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kanada'da Süt Neden Poşette Satılıyor?
Kanada'da Süt Neden Poşette Satılıyor?

Kanada’da marketlerde poşet içinde satılan sütler görürseniz sakın şaşırmayın, çünkü bu, Kanadalılar için alışılagelmiş bir durum.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu