USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Merih Demiral'dan kötü haber TFF'den resmi açıklama

Milli takımda Merih Demiral şoku yaşanıyor. Serie A'nın 15. haftasında oynanan Atalanta-Inter karşılaşmasında yıldız futbolcu Merih Demiral'ın sakatlandığı ve Milli Takım kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

Merih Demiral'dan kötü haber TFF'den resmi açıklama
14-11-2022 21:01
Google News
Milli ÖZETİ| takımda Merih Demiral şoku yaşanıyor. Serie A'nın 15. haftasında oynanan Atalanta-Inter karşılaşmasında yıldız futbolcu Merih Demiral'ın sakatlandığı ve Milli Takım kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.Abone ol

Merih Demiral Atalanta maçına ilk 11'de başlamış ancak 68. dakikada yerini Memeh Okoli'ye bırakmıştı.

Milli futbolcu Merih Demiral'ın kulübü Atalanta'nın talebi üzerine A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldığını açıklandı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "İtalya'nın Atalanta ekibinde forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, kulübünün Atalanta-Inter karşılaşmasının ardından gönderdiği talep üzerine FIFA'nın Oyuncuların Statüsü ve Transferi Talimatı'nın ek 1. bölümünün 1. maddesinin 6. bendi uyarınca, A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı." ifadeleri kullanıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Atlar Neden Kusamaz?
Atlar Neden Kusamaz?

Atların, midelerini çok rahatsız eden herhangi bir yiyecek veya zehirli bir şeyler yediklerinde bile kusamadıklarını biliyor muydunuz? Sizce bunun sebebi ne olabilir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu