USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Meral Akşener'in başdanışmanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek için istifa etti

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in başdanışmanı olarak görev yapan Murat Çuhadar, fikir ayrılıklarını öne sürerek partiden istifa etti. Çuhadar, 2023 seçimlerinde Türkiye'nin Yüzyılı Platformuyla şehir şehir dolaşarak Ak Parti ve Erdoğan'a destek çalışmaları başlataca

Meral Akşener'in başdanışmanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek için istifa etti
16-11-2022 21:13
Google News

İYİ ÖZETİ| Parti Genel Başkan Başdanışmanlığı görevini yürüten Murat Çuhadar, kısa bir süre önce parti ile politik fikir ayrılıkları yaşadığını belirterek görevinden istifa etti.Çuhadur, Türkiye'nin Yüzyılı Platformu'nu kurarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek kararı aldı.

ERDOĞAN'A DESTEK İÇİN ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞACAK

Yurt genelinde on binlerce üyesi olan Yaşama Dokunanlar Platformu'nun da başkanlığını sürdüren Çuhadar, 2023 seçimlerinde Türkiye'nin Yüzyılı Platformuyla şehir şehir dolaşarak Ak Parti ve Erdoğan'a destek çalışmaları başlatacak.

15 TEMMUZ'DA ÖNEMLİ ORGANİZASYONLAR YAPMIŞTI

Yaşam Koçluğu konusunda uluslararası ödülleri ve birçok ünlünün koçluğunu yapan Çuhadar, 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde de yurt genelinde önemli organizasyonları yönetmişti. Güneydoğu konusunda uzman olan Murat Çuhadar'ın Başkanlığını üstlendiği platformda izleyeceği yol haritasını önümüzdeki günlerde açıklayacağını bildirdi.

Sizce BTP 6'lı masaya dahil olacak mı?

— Haberler.com (@Haberler) November 14, 2022

Haberler.com / Yavuz Selvi - Politika
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Google, tablet kullanıcılarını unutmadı! İşte yenilik
Google, tablet kullanıcılarını unutmadı! İşte yenilik

Google, Android tabletlerdeki görev çubuğu bir değişikliği test ediyor. Peki bu güncelleme ne getirecek? İşte ayrıntılar...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu