USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Meral Akşener ve Mansur Yavaş'ı veto etmişti! HDP'den bir isme yeşil ışık!

6'lı masada adaylık karmaşası sürüyor. ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e kapıları kapatan HDP, 6'lı masadan bir ismin adaylığına olumlu baktı.

Meral Akşener ve Mansur Yavaş'ı veto etmişti! HDP'den bir isme yeşil ışık!
10-01-2023 20:29
Google News

HDP'li ÖZETİ| Saruhan Oluç TBMM'de Parlamento Muhabirleri Derneği'ni ziyaretinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına HDP olarak nasıl baktıklarına ilişkin yöneltilen soruya Oluç, " Kemal Kılıçdaroğlu, çok değerli bir ana muhalefet partisi lideri" dedi.



"ÇOK DEĞERLİ BİR ANA MUHALEFET LİDERİ"

HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına HDP olarak nasıl baktıklarına ilişkin yöneltilen soruya, "Biz şunu hiç doğru bulmadık, bulmayız da. Altılı Masa'nın adayları hakkında konuşup, şu kişi aday olsun demeyi dışarıdan bir dayatma yapmayı siyasi saygı açısından da uygun görmeyiz. Elbette ki Kemal Kılıçdaroğlu, çok değerli bir ana muhalefet partisi lideri. Bizim açımızdan net. Bunu her zaman söyleriz. Ama adaylığı konusunda bir şey söylememiz Altılı Masa'ya da saygısızlık olur. Bu konuda o yüzden dikkatli davranmaya özen gösteriyoruz" diye yanıt verdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Prime Alışveriş Festivali'nde 12 Aya Varan Taksitli Ürünler
Prime Alışveriş Festivali'nde 12 Aya Varan Taksitli Ürünler

Amazon'un gece yarısı başlayan Prime Alışveriş Festivali'nde göze çarpan ve eminiz ki kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsat var. Kampanya kapsamında indirimli markalar, vade farksız 12 aya varan taksit imkânı sunuyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu