USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Meral Akşener, grup toplantısında konuşuyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Meral Akşener, grup toplantısında konuşuyor
11-10-2023 10:52
Google News

İYİ ÖZETİ| Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Hayat pahalılığıyla mücadele sadece Merkez Bankası'nın faiz politikalarına bırakılamaz. Enflasyonla mücadele, ciddiyetle ve çok yönlü ele alınması gereken bir iştir.

Gıda enflasyonu en önemli sorunumuz haline geldi. Eğer ki enflasyonla samimi bir mücadele yapacaksanız, işe tarımdan başlayacaksınız. Ayrıca sanayi politikasındaki ithalat bağımlılığını azaltacaksınız ki kur her zıpladığında enflasyon artmasın.

Hayat pahalılığın ülkemize getiren uçurumda milletimiz her gün yeni masraf çıkacak korkusuyla başlıyor. İnsanımız artık evine misafir gelmesinden bile korkuyor.

7 bin 500 liraya kiralık ev bulmak bile zor bir hale gelmişken, nüfusumuzun yüzde 18'inin aldığı en düşük emekli aylığı 7 bin 500 lira. En düşük aylık olması gereken 7 bin 500 lira bugün maalesef genel emekli aylığı haline geldi. Emeklilerimizin neredeyse 15 milyonu bu seviyede maaş alıyor."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest

Changpeng Zhao, dört aylık hapis cezasını tamamlayarak serbest kaldı ve Binance'deki etkisi yatırımcılar için büyük önem taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu