USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Memur-Sen'den son dakika açıklama: İki bakanlıkla yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı

Ekonomi - Son dakika haberi: Memur-Sen'den yapılan açıklamada, "İki bakanlıkla yapılan görüşmelerimiz sonuç verdi. Memura servis hizmeti devam edecek." denildi.

Memur-Sen'den son dakika açıklama: İki bakanlıkla yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı
14-10-2024 11:02
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi: Memurlara servis hizmeti ile ilgili açıklamalarda bulunan MEMUR-SEN: "İki bakanlıkla yapılan görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Memura servis hizmeti devam edecektir." dedi.

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile görüşmelerimiz ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ile yaptığımız istişarelerimiz sonuç verdi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen yazıda servis hizmetine devam edileceği belirtilmiştir." açıklamasında bulundu.

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Google Dodgeball Neden Başarısız Oldu?
Google Dodgeball Neden Başarısız Oldu?

Teknoloji dünyasında devrim yaratmayı hedefleyen projeler ortaya çıksa da bazen en yenilikçi fikirler bile umdukları başarıyı yakalayamıyor. Google Dodgeball da bunlardan biri. Gelin zamanının Foursquare’i olarak görülen bu platform neden başarısız oldu anlatalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu