USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Mehmet Yalçınkaya'nın kilo verme yöntemi gündem oldu! Zayıflama sırrını ilk kez paylaştı

MasterChef yarışmasıyla tanıdığımız ünlü şef Mehmet Yalçınkaya verdiği kilolarla gündem oldu. Bir hayli zayıflayan ünlü şef zayıflama formülünü ilk kez paylaştı.

Mehmet Yalçınkaya'nın kilo verme yöntemi gündem oldu! Zayıflama sırrını ilk kez paylaştı
26-06-2024 13:12
Google News

TV8'de ÖZETİ| yayınlanan MasterChef yarışmasının yeni sezonu başlar başlamaz ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın son hali gündem oldu. Verdiği kilolarla izleyici karşısına çıkan ünlü şef kilo verme sürecinde uyguladığı yöntemi ilk kez programda açıkladı.

ZAYIFLAMA SIRRINI İLK KEZ PAYLAŞTI

Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna ile MasterChef yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Mehmet Yalçınkaya kilo vermesini limonlu suya borçlu olduğunu söyledi.

Mehmet Yalçınkaya'nın kilo verme yöntemi

Yalçınkaya,  "Kilo vermemin en büyük nedeni limonlu su. Bol bol limonlu su tükettiğim için kilo verdim. Ancak, ben limonlu su tüketiyorum diye herkes tüketmeli diye bir şey yok. Ben kilo vermemi limonlu suya borçluyum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Yalçınkaya'nın son hali

TAKİPÇİLERİNDEN YORUM YAĞDI

Amsterdam gezisi sırasında çekildiği kareyi paylaşan ünlü şefin fit hali sosyal medya takipçilerinin gözünden kaçmadı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Yalçınkaya'nın paylaşımına; "Şefim çok zayıflamışsın maşallah", "Fit olmuşsunuz maşallah şefim", "Maşallah abim", "Çok zayıflamışsınız", "Bu haliniz çok güzel Mehmet şefim" yorumunda bulundu. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türkçe Hakkında Belki de Daha Önce Hiç Duymadığınız 10 Bilgi
Türkçe Hakkında Belki de Daha Önce Hiç Duymadığınız 10 Bilgi

Türkçe hakkında birçok şey, hemen hemen herkes tarafından bilinse de detaylarda kalan, yaygın olmayan bazı bilgiler de var. Mesela en uzun kelimeler hangisi biliyor musunuz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu