USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Mehmet Özhaseki İBB'ye yüklendi: Reklam için ajanslara 845 milyon lira veriyorlar

AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Haberler.com Youtube ekranlarında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Özhaseki, burada yaptığı açıklamalarda CHP'li belediyelere yüklenerek, ''CHP'li belediyeler algı operasyonu çekmeyi çok d

Mehmet Özhaseki İBB'ye yüklendi: Reklam için ajanslara 845 milyon lira veriyorlar
20-10-2022 14:33
Google News

2023 ÖZETİ| seçimlerine 7 ay gibi bir süre kalmışken partilerin stratejileri ve izleyecekleri yol haritaları da belli olmaya başlıyor. Yerelde, belediyelerin yaptıkları da genel seçimlerde partilerin oy oranlarını şüphesiz etkileyecek faktörler arasında yer alıyor. AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Haberler.com Youtube kanalına katılarak belediyeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

''AK PARTİ VE CHP ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR''Özhaseki, ''Eski dönemlerde AK Parti belediyeciliği ile CHP'nin ortaya koymuş olduğu belediyecilik arasında dağlar kadar fark var. Bizde hizmet odaklı eser bırakma gece gündüz çalışmak önemliydi. Hükümetle bir istişare içerisinde yardımlaşma içerisinde bütün problemlerin altından kalkmak önemliydi. Biz bunları yaptığımız için başarılı olduk. Adeta şehirlerde devrim niteliğinde işler yaptık'' dedi.

''İSTANBUL AJANSLARA 845 MİLYON LİRA VERİYOR''Özhaseki CHP'li belediyelerin algı operasyonu çektiğini vurgulayarak ''Ajanslara milyonlarca lira veriyorlar. İstanbul 845 milyon lira veriyor. Dehşet bir rakam bu. İş yapmaya, niyetleri de becerileri de yok. Tatili de çok seviyorlar. Sonra da tatil bana yakışıyor diyerek beyanat veriyorlar. Bir diğer taraftan da bu algı çektikleri operasyon içinbir sürü para verdikleri adamlar bunlar tatildeyken çalışırmış gibi göstermek istiyorlar'' açıklamalarında bulundu.

''AK PARTİ'NİN YAPTIKLARINI KENDİLERİ YAPMIŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR''Özhaseki son olarak AK Parti döneminde %80-90 oranında bitmiş eserlerin CHP'li belediyeler tarafından açılarak kendileri yapmış gibi gösteriyor ifaadelerini kullanarak, ''Sıfırdan başlayarak yaptıkları benim bildiğim bir kaç tane heykel var. Birde geçenlerde Adana'da tek katlı kreşin temelini atıyorlardı. Onun dışında ben başka bir şey bilmiyorum'' dedi.

Haberler.com / Yavuz Selvi - Politika
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Lise öğrencileri
Lise öğrencileri "SuAT Makinesi" ile su israfını önlüyor ve geri dönüşümü sağlıyor

BİLSEM öğrencileri, pet şişelerde kalan suların israfını önlemek ve şişelerin dönüşümünü sağlamak amacıyla yaptığı 'SuAT Makinesi' ile TEKNOFEST İklim Değişikliği ve Toplumsal Farkındalık Araştırma Projeleri Yarışması'nda birinci oldu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu