USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Medina, Fenerbahçe için gemileri yaktı!

Tüm Spor - Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Cristian Medina, sarı-lacivertli takıma imza atmak için kulübü Boca Juniors'a rest çekti.

Medina, Fenerbahçe için gemileri yaktı!
24-10-2024 14:18
Google News

Cristian ÖZETİ| Medina'nın ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olup olmayacağı merak konusu olurken, 22 yaşındaki futbolcudan flaş bir hamle geldi.

BOCA'YA REST ÇEKTİ

ESPN Argentina'nın haberine göre; Medina, Arjantin Kupası'nda oynanan Boca Juniors-Gimnasia maçı öncesi teknik direktör Fernando Gago ile görüşerek Fenerbahçe'ye transferi netleşene kadar oynamak istemediğini söyledi.

Boca Juniors Teknik Direktörü Fernando Gago da Gimnasia maçı sonrası Cristian Medina'nın durumuyla ilgili konuştu.

"AYRILIP AYRILMAYACAĞINI GÖRECEĞİZ"

Gago, "Medina'nın durumu çok özel. Avrupa'ya gitmek istemesini anlıyorum. Formaya kendini adamış futbolcuları takıma alacağım. Kendisiyle konuştum, onu anlıyorum. Genç bir oyuncu ve kariyerinde ilerlemek istiyor ama nasıl gideceğini, ayrılıp ayrılmayacağını göreceğiz. Bu özel bir durum." ifadelerini kullandı.

Cristian Medina bu sezon Boca Juniors formasıyla 30 maça çıktı. Arjantinli orta saha oyuncusu, 3 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Medina'nın kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2027'ye kadar devam ediyor. 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 13 milyon Euro.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yeterli Oksijeni Alabilmemiz İçin Kaç Ağaç Gerekli?
Yeterli Oksijeni Alabilmemiz İçin Kaç Ağaç Gerekli?

Hepimizin bildiği gibi yaşamak için her daim oksijene ihtiyaç duyarız. Bu oksijenin büyük bir kısmını da ağaçlardan sağlarız. Peki bir insanın ömrü boyunca yeterli oksijeni alabilmesi için kaç ağaç gerekir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu