USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Matriks 6 aylık finansal sonuçlarını açıkladı

Matriks 2023 yılının ilk yarısını 204,6 milyon TL ciro ile kapattı.

Matriks 6 aylık finansal sonuçlarını açıkladı
11-08-2023 13:58
Google News

Matriks, ÖZETİ| 2023 yılının ilk altı aylık finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre Matriks yılın ilk altı ayında satışlarını bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 96 artırarak 204.595.258 TL’ ye ulaştırdı. Söz konusu dönemde Matriks’in net karı ise yüzde 41 artışla 38. 793.974 TL olarak gerçekleşti.

Matriks Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Cem Tutar elde ettikleri rakamların uzun vadeli planlarıyla uyumlu gelişiminden son derece mutlu olduklarını ifade ederek, 20 yıldır sektörle birlikte büyüdüklerini ve çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini vurguladı.

Fark yaratacağına inandıkları yeni ürün ve projeler üzerine çalıştıklarını ifade eden Cem Tutar, Türkiye’nin etkilendiği tüm ekonomik koşullardan etkilendiklerini, ancak işlerini ve Ar-Ge çalışmalarını sadece ekonomik gelişmeleri ya da tahminleri dikkate alarak yapmadıklarını söyledi. Sermaye piyasalarına ilginin artacağı güne her zaman hazır olmaları gerektiğinin bilinciyle hareket ettiklerini anlatan Tutar, Matriks’in Türkiye’de sermaye piyasalarına ilgi arttığında da azaldığında da hep çok çalıştığına dikkat çekti.

Matriks’in 20’nci yılında iki özel projeyi hayata geçirdiğini dile getiren Cem Tutar, bir taraftan para ve sermaye piyasaları konusunda fikri ya da projesi olan girişimcilere kapılarını açtıklarını, diğer taraftan da sektördeki kadın istihdamını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

KARŞILAŞTIRMALI ÖZET MALİ VERİLER TABLOSU (KONSOLİDE)


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
OpenAI Yeni
OpenAI Yeni "Canvas" Arayüzünü Kodlama Projeleri İçin Tanıttı

OpenAI, kullanıcıların kodlama projelerinde daha verimli çalışmasını sağlamak için yeni "Canvas" arayüzünü duyurdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu