USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı neden kapalı, ne zaman açılacak?

Marmaray seferleri 7 Ekim Pazartesi günü Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattında teknik arıza oldu. Bu hatlar kullanacak olan vatandaşlar internette, 'Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı neden kapalı, ne zaman açılacak?' sorusuna yanıt arıyor.

Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı neden kapalı, ne zaman açılacak?
07-10-2024 11:57
Google News

Marmaray ÖZETİ| Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattında teknik arıza meydana geldi. Vatandaşlar ise bu arızanın ne zaman giderileceğini merak ediyor. Marmara X (Twitter) hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Peki, Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı neden kapalı, ne zaman açılacak?

MARMARAY SİRKECİ-AYRILIKÇEŞMESİ-SUADİYE HATTI NEDEN KAPALI, NE ZAMAN AÇILACAK?

Marmaray'da sabah saatlerinde oluşan teknik bir arıza nedeniyle bazı seferler durdu. İstasyondaki yoğunluk hat safhaya çıkmışken, işe gitmek isteyen yolcular durumdan şikayetçi.

Marmaray X hesabından konuya dair paylaşım yaptı. Yapılan açıklama şu şekildedir:

"Sirkeci-Ayrılıkçesmesi-Suadiye istasyonları arasında saat 09.25'te enerji sistemlerinde meydana gelen teknik bir arıza sebebiyle Marmaray seferlerimiz gecikmeli olarak gerçekleştirilmektedir."

Sirkeci-Ayrılıkçesmesi-Suadiye istasyonları arasında saat 09.25'te enerji sistemlerinde meydana gelen teknik bir arıza sebebiyle Marmaray seferlerimiz gecikmeli olarak gerçekleştirilmektedir.

— Marmaray (@Marmaraytcdd) October 7, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yakında Sıfır Otomobillerdeki İndirimlerin Sayısı Azalabilir
Yakında Sıfır Otomobillerdeki İndirimlerin Sayısı Azalabilir

Motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkındaki yönetmelikte değişikliklere gidilmişti. Bu değişikliklerin, tüketici yerine bayilere avantaj sağlayacağı görüldü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu