USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Marmaray'da arıza: Seferler yapılamıyor

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren Marmaray seferleri, yaşanan teknik bir arıza nedeniyle durma noktasına geldi. Özellikle yoğun olarak kullanılan saatlerde yaşanan bu arıza, binlerce yolcunun mağdur olmasına neden oldu.

Marmaray'da arıza: Seferler yapılamıyor
07-10-2024 11:23
Google News
İstanbul'da ÖZETİ| sabah saatlerinden itibaren Marmaray seferleri, yaşanan teknik bir arıza nedeniyle durma noktasına geldi. Özellikle yoğun olarak kullanılan saatlerde yaşanan bu arıza, binlerce yolcunun mağdur olmasına neden oldu.Abone ol

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde Marmaray seferleri, teknik bir arıza nedeniyle saat 09.25'ten bu yana yapılamıyor. Yolcu birikmesi nedeniyle duraklarda yoğunluk yaşanıyor.

Trene binemeyen yolcular, duraklarda yoğunluğa neden olurken, Marmaray'ın sosyal medya hesabından yaşanan gecikmelerle ilgili resmi açıklama geldi. Açıklamada, Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye istasyonları arasında enerji sisteminde yaşanan teknik bir arıza sebebiyle saat 09.25'ten bu yana seferlerin gecikmeli şekilde gerçekleştirildiği duyuruldu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Şanghay'da Büyüleyici Şekilde Hareket Eden Bina
Şanghay'da Büyüleyici Şekilde Hareket Eden Bina

Dünyada birçok bina âdeta hayal gücümüzü zorlayan mimari tasarımlara sahip. Bunlardan biri de Şanghay’daki Bund Finans Merkezi. Binanın özelliği ise hareket etmesi. Nasıl yani?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu