USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mardin'de çatışma: Üç terörist öldürüldü

Eren Abluka Sonbahar-Kış-22 Şehit Güvenlik Korucusu Abdullatif Emen Operasyonunda, Mardin Nusaybin Ömeryan Bagok Bölgesinde çıkan çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Mardin'de çatışma: Üç terörist öldürüldü
12-03-2023 17:02
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK/KCK üyeleri ile çıkan silahlı çatışmada, 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; dün Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde ve Mardin İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-22 Şehit Güvenlik Korucusu Abdullatif Emen Operasyonu' başlatıldı. Bu kapsamda; bugün Mardin'in Nusaybin ilçesindeki Ömeryan-Bagok bölgesinde, jandarma özel harekat ve jandarma komando timlerinin katılımı ile istihbarata dayalı nokta operasyon gerçekleştirildi. Terör örgütü PKK/KCK mensupları ile çıkan silahlı çatışmada, 3  terörist silahları ile etkisiz hale getirildi. Bölgede arama-tarama faaliyetlerinin sürdürüldüğü belirtildi.

'ŞİMDİ SARI TORBADALAR'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Teslim olmadılar. Şimdi sarı torbadalar. Eren Abluka Sonbahar-Kış-22 Şehit Güvenlik Korucusu Abdullatif Emen Operasyonunda, Mardin Nusaybin Ömeryan Bagok Bölgesinde 3 terörist etkisiz... Kahraman jandarmamıza tebrikler" dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla, robotaksi Cybercab'i tanıttı! İşte özellikleri
Tesla, robotaksi Cybercab'i tanıttı! İşte özellikleri

Tesla, ilk robotaksi modeli Cybercab aracını tanıttı. Cybertruck benzeri bir görünüme sahip olan araç neler sunuyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu