USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

MANU'nun yıldızından Zaha'ya övgüler!

Tüm Spor - Manchester United'ın sağ bek oyuncusu Aaran Wan-Bissaka, Everton karşılaşmasının ardından Galatasaray maçıyla ilgili yorumda bulundu. Bissaka, Galatasaraylı yıldız Zaha'ya saygı duyduğunu söyledi.

MANU'nun yıldızından Zaha'ya övgüler!
28-11-2023 16:13
Google News

Galatasaray'ın ÖZETİ| Çarşamba günü karşılaşacağı Manchester United'da sağ bek oyuncusu Aaron Wan-Bissaka, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray karşısında eski takım arkadaşı Zaha ile karşılaşacağını söyleyen Bissaka, "Kura çekimini gördüğümde onu düşündüm. Onun sahaya çıkmasından ve şu anda onlar adına iyi oynamasından mutluyum. Bence bundan keyif alıyor.'' dedi.

Sözlerine devam eden İngiliz oyuncu Zaha'nın tehlikeli bir oyuncu olduğunu söyleyerek, "Biliyorsunuz, onunla "Crystal Palace'da oynarken Zaha'ya çok büyük saygı duyardım. Onunla hala iletişim halindeyiz. Ona karşı oynuyorsanız hazırlıklı olmalısınız." yorumunu yaptı. 

Galatasaray ile Manchester United, yarın 20:45'te karşı karşıya gelecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Abilene Paradoksu Nedir?
Abilene Paradoksu Nedir?

İstemediğiniz bir şeye “evet” demek zorunda kaldınız mı? Hayatınızda en az bir kere de olsa karşılaştığınız bu durum, aslında bilime göre bir paradoks.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu