USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Manş Denizi’ni yüzerek geçen en genç Türk yüzücü Aysu Türkoğlu, The Bodrum Cup’ın konuğu oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 34'üncüsü düzenlenen The Bodrum Cup Yelken Yarışları özel bir konuğu ağırlıyor. İngiltere ile Fransa arasındaki Manş Denizi’ni yüzerek geçen en genç Türk yüzücü unvanına sahip Aysu Türkoğlu, yarışları yerinde takip ediyor.

Manş Denizi’ni yüzerek geçen en genç Türk yüzücü Aysu Türkoğlu, The Bodrum Cup’ın konuğu oldu
22-10-2022 13:22
Google News

Bodrum’da ÖZETİ| 34. kez düzenlenen American Hospital The Bodrum Cup Yelken yarışları bugün koşulacak Bodrum-Bodrum etabı ile tamamlanacak.

Uluslararası anlamda yüksek katılımın olduğu ve salı günü 70 teknenin yer aldığı Bodrum-Çökertme etabıyla başlayan yarış, kıyasıya geçen mücadelelere sahne oluyor.

"MAVİYE GÜÇ KATIYORUZ"

Dünyanın dört bir yanındaki yelken sporcularını ve meraklılarını Bodrum’da bir araya getiren festival, Ege ve Akdeniz kıyılarında toplam 80 millik bir parkurda 5 etapta düzenleniyor.

Bu yıl yelkenlerini “Maviye Güç Katıyoruz” sloganıyla açan festival, cumartesi günü koşulan Bodrum-Bodrum etabının ardından düzenlenecek ödül töreni ile tamamlanacak.

Yelkenseverleri bir araya getiren festival ödül töreninin ardından Athena konseri ile sona erecek.

AYSU TÜRKOĞLU YARIŞLARI TAKİP EDİYOR

Yıllardır büyük bir heyecana sahne olan yarışlara bu yıl özel bir sporcu konuk oldu.

İngiltere ile Fransa arasındaki Manş Denizi’ni yüzerek geçen en genç Türk yüzücü Aysu Türkoğlu, Mustafa Cengiz kaptanlığındaki STS Bodrum Belediyesi okul gemisinde yarışları takip ediyor. Türkoğlu, Yücel Köyağasıoğlu'nun Sailing Master görevini üstlendiği yelkenlide yarışın heyecanını yakından tecrübe ediyor.

21 yaşındaki Türk yüzücü Aysu Türkoğlu, 30 Temmuz’da Manş Denizi’ni yüzerek 16 saat 28 dakikada geçerek büyük bir başarıya imza atmıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kahve Neden Bir Süre Sonra Ayıltma Özelliğini Yitiriyor?
Kahve Neden Bir Süre Sonra Ayıltma Özelliğini Yitiriyor?

Kahve tüketiminiz fazlaysa bilirsiniz, bir süre sonra ayıltma etkisini yitirmeye başlar. Sıradan bir içeceğe dönüşür. Bu önemli özelliğini yitirmesinin ardında birden fazla sebep var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu