USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Manchester United maçında kırmızı kart gören Mourinho'ya ekstra ceza iddiası!

Tüm Spor - İngiliz basını, Manchester United maçında kırmızı kart gören Jose Mourinho'nun, tribünden yaptığı ihlal sebebiyle ekstra ceza alabileceğini iddia etti.

Manchester United maçında kırmızı kart gören Mourinho'ya ekstra ceza iddiası!
28-10-2024 11:47
Google News

Fenerbahçe'nin ÖZETİ| Manchester United ile 1-1 berabere kaldığı Avrupa Ligi maçının yankıları sürüyor. Mücadelenin 57. dakikasında Osayi Samuel'in yerde kaldığı pozisyonda Fenerbahçe penaltı beklemiş, Teknik Direktör Jose Mourinho, şiddetli itirazı sebebiyle hakem Clement Turpin tarafından oyundan atılmıştı.

MOURİNHO'YA EKSTRA CEZA İDDİASI

Portekizli çalıştırıcının, tribüne çıktıktan sonra yedek kulübesine talimat verdiği ortaya çıktı. 

İngiliz basını, Portekizli çalıştırıcının kırmızı kartın yanı sıra bu hareketinden dolayı ekstra bir ceza alabileceğini iddia etti.

"AYNI ANDA GÖREBİLDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Maçın ardından Clement Turpin'in yönetimi hakkında konuşan Mourinho, "Maçın hakemi Turpin bana ceza sahasında ve saha kenarında yaşananları aynı anda görebildiğini söyledi. Onu tebrik ettim çünkü inanılmaz bir görüşü var. Bu yüzden dünyanın en iyilerinden birisi. Olanları bir daha izledim ve söyleyecek sözüm yok.” ifadelerini kullanmıştı.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Gece Gökyüzünde Kayan Yıldızların Gerçek Boyutu Ne?
Gece Gökyüzünde Kayan Yıldızların Gerçek Boyutu Ne?

Gökyüzüne baktığınızda dilek tutmak için bir fırsat olan kayan yıldızların nereden geldiklerini biliyor olabilirsiniz ama onların ne kadar büyük olduğunu biliyor musunuz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu