USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Manchester City, Nottingham Forest'ı 2 golle devirdi

Premier Lig'in 6. haftasında Manchester City evinde Nottingham Forest'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. City, bu galibiyetle birlikte ligde 6'da 6 yaptı.

Manchester City, Nottingham Forest'ı 2 golle devirdi
23-09-2023 22:03
Google News
Premier ÖZETİ| Lig'in 6. haftasında Manchester City evinde Nottingham Forest'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. City, bu galibiyetle birlikte ligde 6'da 6 yaptı.Abone ol

İngiltere Premier Lig'in 6. hafta mücadelesinde Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City ile Steve Cooper'ın ekibi Nottingham Forest karşı karşıya geldi.

Etihad'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0'lık skorla kazandı. Manchester City'ye galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Phil Foden ve 14. dakikada Erling Haaland kaydetti.

Ev sahibi ekipte Rodri, 46. dakikada direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Manchester City, 6'da 6 yaptı

Bu galibiyetle birlikte 6'da 6 yapan Manchester City, 18 puanla zirvedeki yerini korudu. Nottingham Forest ise 7 puanda kaldı.

Manchester City, ligin 7. haftasında Wolverhampton deplasmanına gidecek. Nottingham Forest ise evinde Brentford'u konuk edecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ayakkabılarımızın Altındaki Desenler Ne İşe Yarıyor?
Ayakkabılarımızın Altındaki Desenler Ne İşe Yarıyor?

Hiç ayakkabılarınızın altına dikkatlice baktınız mı? Çoğu insan, ayakkabılarının yüzeyiyle ilgilenirken, alt tabanındaki desenlere pek dikkat etmez. Bu desenlerin sadece estetik bir unsur olmadığını bilmelisiniz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu