USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Malatya'da depremde ilgili soruşturma! Tutuklu sayısı 11'e yükseldi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adalet Bakanlığı yıkılan binalarla ilgili soruşturma başlattı. Malatya'da depremde yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 11'e yükseldi.

Malatya'da depremde ilgili soruşturma! Tutuklu sayısı 11'e yükseldi
16-02-2023 13:52
Google News
Kahramanmaraş ÖZETİ| merkezli depremlerin ardından Adalet Bakanlığı yıkılan binalarla ilgili soruşturma başlattı. Malatya'da depremde yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 11'e yükseldi.Abone ol

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen depremler sonucu kentteki binalarda hasar ve yıkım oluşması ile meydana gelen ölüm ve yaralanma olaylarında sorumluluğu bulunan mimar, müteahhit, mühendis, denetim görevlisi ve bina sahibi 46 şüpheli hakkında başlatılan soruşturma sürüyor.

Provokatif paylaşımlarda bulunan 17 kişi tutuklandı
Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheli daha tutuklandı. Böylelikle tutuklu sayısı 11'e yükseldi. Yakalanan 8 şüphelinin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Arabalar Patlayıp Havaya Uçabilir mi?
Arabalar Patlayıp Havaya Uçabilir mi?

Genellikle filmlerde ve bazı dizilerde, arabaların şiddetli bir çarpışmadan sonra alevler içinde kaldığını ve devamında çok kısa bir süre içinde de patladığını görürüz. Peki arabalar gerçekten bir çarpışmadan sonra patlayabilir mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu