USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Malatya'da askeri araç kaza yaptı: 5 asker yaralı!

Malatya'da Sivas yönünden gelen askeri araç, bir otomobille çarpıştı ve 5'i asker olmak üzere 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere sevk edilirken, Malatya Valisi Seddar Yavuz kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, yaralılara acil şifalar diledi.

Malatya'da askeri araç kaza yaptı: 5 asker yaralı!
30-09-2024 00:18
Google News
Malatya'da ÖZETİ| Sivas yönünden gelen askeri araç, bir otomobille çarpıştı ve 5'i asker olmak üzere 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere sevk edilirken, Malatya Valisi Seddar Yavuz kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, yaralılara acil şifalar diledi.Abone ol

Malatya'da Sivas yönünden gelen bir askeri araç, kavşakta bir otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 5'i asker olmak üzere 8 kişi yaralandı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri hızlıca sevk edildi.

Yaralılar hastaneye sevk edildi

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Malatya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. 

Valilikten açıklama

Malatya Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Değerli Hemşehrilerim, Görevden dönen jandarma aracı ile bir sivil aracın çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 5’i jandarma personeli olmak üzere 8 kişi yaralanmıştır. Yaralılar süratle hastanelere ulaştırılmış, tedavilerine başlanmıştır. Acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Değerli Hemşehrilerim,
Görevden dönen jandarma aracı ile bir sivil aracın çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 5’i jandarma personeli olmak üzere 8 kişi yaralanmıştır.
Yaralılar süratle hastanelere ulaştırılmış , tedavilerine başlanmıştır.

Acil şifalar diliyorum.

— Seddar Yavuz (@SeddarYavuz) September 29, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu