USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mafya tetikçisinin yıllar sonra röportajı yayımlandı... insan öldürmenin fiyatını açıkladı

Mafya tetikçisi 'Joey the Hitman' takma adıyla bilinen kiralık katille yapılan ropörtajın görüntüleri yayınlandı. Kiralık katil, insan öldürmenin fiyatını 20 bin dolar (yaklaşık 372 bin TL) olarak açıkladı.

Mafya tetikçisinin yıllar sonra röportajı yayımlandı... insan öldürmenin fiyatını açıkladı
27-11-2022 16:03
Google News

ABD'de ÖZETİ| 1973 yılında talk show programı The David Susskind Show'a bir mafya tetikçisinin katıldığı görüntüler ortaya çıktı. 

Joey the Hitman takma adıyla çalışan kiralık katil, 40 yıl önce yapılan röportajda işlediği cinayetlerden aldığı ücreti açıkladı. 

Programda, bir adamı öldürmek için ne kadar ücret talep edeceği sorulduğunda 'Joey' açıkça "Bugün 20 bin dolar, düz 20 bin dolar" (bugünkü kur ile yaklaşık 372 bin TL) cevabını verdi.

ÇILGIN JOE 50 BİN DOLAR

Tetikçi, eğer kendisinden 'istisnai' birini öldürmesi istenseydi, bunun çok daha pahalıya mal olacağını ve  kendisine Joseph Gallo'nun öldürülmesi için teklif yapıldığını söyledi.

Unilad'ın haberine göre, kiralık katil, "Mesela Joseph Gallo'yu vurmak istediklerinde fiyat 50 bin dolardı ama ben reddettim" dedi.

Joseph Gallo ya da diğer adıyla "Çılgın Joe", ABD'nin New York kentindeki beş büyük İtalyan-Amerikan mafya ailesi Colombo'nun üyesiydi. 

Gallo, Nisan 1973'te ailesiyle birlikte Küçük İtalya'da akşam yemeği yerken dört silahlı kişi tarafından vurularak öldürüldü.

O işi neden reddettiği sorulduğunda katil, "Çünkü Gallo'yu severim, iyi bir arkadaşımdı, onurlu bir çocuktu, bu maymunların ne diyeceği umurumda değil. Bu sebeple o çatışmaya karışmadım" açıklamasında bulundu.

"SÖZÜN SENETTİR"

Tetikçi 'Joey' bir iş kabul edildiğinde, tetikçinin parasını peşin aldığını ve resmi bir sözleşme olmadığını "Parayı aldığında sözleşmen sözündür, sözün senettir" ifadesinde bulundu. 

Ödeme yapan kişinin vazgeçmesi durumunda ise paranın kendisinde kaldığını "Para bende kalır" diyerek belirtti. 

Tetikçi 'Joey' 1973 yılında yayınladığı "Mafya katilinin otobiyografisi" kitabında, 38 kişiyi öldürdüğünü ve bunların 35'inin 'kiralık' Mafya cinayetleri olduğunu, kalan üçünün ise daha önce kendisini öldürmeye çalışan adamlara karşı işlediği intikam cinayetleri olduğunu iddia ediyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu