USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Maç esnasında yere yığılmıştı! Izquierdo'dan acı haber geldi

Tüm Spor - Copa Libertadores'te oynanan Nacional-Sao Paulo karşılaşmasında fenalaşarak yere yığılan Nacional'in savunma oyuncusu Juan Izquierdo, maçın üstünden geçen 4 günün ardından hayatını kaybetti.

Maç esnasında yere yığılmıştı! Izquierdo'dan acı haber geldi
28-08-2024 19:02
Google News

Copa ÖZETİ| Libertadores'te Nacional ile Sao Paulo arasında oynanan çeyrek final mücadelesinde rahatsızlanan Uruguaylı oyuncu Juan Izquierdo'dan acı haber geldi.

Izquierdo, maç esnasında yaşadığı kalp ritim bozukluğu sonrası yere yığılmış ve ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırılmıştı.

Yaklaşık dört gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden Uruguaylı oyuncudan acı bu haber geldi.

Uruguaylı oyuncu, Juan Izquierdo, yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Nacional kulübü yaptığı açıklamada vefat haberini duyururken, 'Nacional Futbol Kulübü, yüreklerimizde en derin acı ve etkiyle, sevgili oyuncumuz Juan Izquierdo'nun vefatını duyuruyor. Ailesine, dostlarına, meslektaşlarına ve yakınlarına en içten başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Tüm Nacional onarılamaz kaybının yasını tutuyor. Huzur içinde yat Juan, sonsuza kadar bizimle olacaksın.' ifadeierini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ayakkabılarımızın Altındaki Desenler Ne İşe Yarıyor?
Ayakkabılarımızın Altındaki Desenler Ne İşe Yarıyor?

Hiç ayakkabılarınızın altına dikkatlice baktınız mı? Çoğu insan, ayakkabılarının yüzeyiyle ilgilenirken, alt tabanındaki desenlere pek dikkat etmez. Bu desenlerin sadece estetik bir unsur olmadığını bilmelisiniz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu