USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Litvanya, Rusya'ya meydan okudu: Zafere kadar Ukrayna'yı destekleyeceğiz

Litvanya Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas, Ukrayna'ya bu yıl verilecek askeri desteğin Moskova-Kiev savaşının sonucuna kritik katkı sağlayacağını belirtti.

Litvanya, Rusya'ya meydan okudu: Zafere kadar Ukrayna'yı destekleyeceğiz
03-01-2023 16:58
Google News

Litvanya ÖZETİ| Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas, Litvanya Savunma Bakanlığı'nın Facebook hesabından yaptığı açıklamada, Ukrayna'ya sağlanan askerin desteklerin önemine değindi.

Rusya-Ukrayna savaşını "bizim savaşımız" olarak nitelendiren Arvydas Anusauskas"Litvanya ve diğer ülkelerin sağladığı silahlar, teçhizat ve diğer askeri destekler, savaşın gidişatına kritik bir katkı sağlıyor" ifadesini kullandı.

Anusauskas, bu yıl Ukrayna'ya daha fazla destek sağlanması gerektiğini belirterek, "Bunun için altı ana yön bulunuyor. Finansman, silah transferi ve onarımı, askeri eğitim, savunma reformları, siber güvenlik ve askerlerin rehabilitasyonu. Ukrayna'yı destekledik, destekliyoruz ve zafere kadar destekleyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Hayatları Boyunca Acı Çeken Kedi ve Köpek Cinsleri
Hayatları Boyunca Acı Çeken Kedi ve Köpek Cinsleri

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde değinmek istediğimiz çok önemli bir konu var: Cins hayvanlar. Bu hayvanlar, gen mutasyonları sebebiyle her ne kadar gözümüze güzel gelseler de sürekli acı çekiyorlar.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu