USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Lionel Messi'nin ABD'ye Transferi, En Çok Apple'a Yaradı! - Webtekno

Lionel Messi'nin MLS takımı İnter Miami'ye transfer olması, en çok da Apple'ın işine yaramış olabilir. Çünkü şirket, MLS'nin yayın haklarını 10 yıllığına satın aldı ve maçları Apple TV+ aracılığıyla gösteriyor. Yani Messi'nin MLS'te top koşturması, Apple'ın abo

Lionel Messi'nin ABD'ye Transferi, En Çok Apple'a Yaradı! - Webtekno
08-06-2023 14:32
Google News

Pek ÖZETİ| çok futbolsevere göre dünyanın en iyi futbolcusu olan Lionel Messi, PSG'deki kariyerini noktaladı ve Amerikan futbol takımı İnter Miami'ye transfer oldu. Futbol dünyasının gündemini değiştiren bu gelişme, aslında en çok da teknoloji devi Apple'ın işine yaramış olabilir. Peki neden? Gelin anlatalım.

Apple, ABD Major Futbol Ligi (MLS) yayın haklarını elinde tutuyor. Maçlar, 10 yıl boyunca Apple TV+ aboneliği üzerinden seyirci ile buluşturulacak. Evet; yerli çevrimiçi dizi ve film platformu Exxen'in Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi'nin yayın haklarını almasına benzer bir durum, Apple cephesinde de yaşanıyor. İşte Lionel Messi'nin MLS'e transfer olması da bundan kaynaklı olarak Apple'ın cebini para ile doldurmasını sağlayacak.

Apple TV+, önümüzdeki ayların en popüler akış platformlarından bir tanesi olabilir

Apple TV+

ABD Major Futbol Ligi maçlarını seyretmek isteyen tüketicilerin Apple TV+'ta özel bir paket satın almaları gerekiyor. Bu paketin maliyeti aylık 14,99 dolar. Yıllık satın almak isteyenlerse 99 dolar ödemek durumundalar. Lionel Messi'nin ABD'ye transfer olması, ülke genelinde futbola olan ilginin artmasını sağlayacak. Haliyle Apple TV+ daha fazla aboneye ulaşacak. Dolayısı ile Apple, hem artan abone sayısı ile hem de olası Apple TV+ zammı ile kasasını daha da doldurabilecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Müzik depresyonu azaltıyor mu?
Müzik depresyonu azaltıyor mu?

Müzik dinlemek hepimizin sevdiği aktivitelerin başında geliyor. Peki, müzik dinlemek depresyonu hafifletiyor olabilir mi? Müziğin iyileştirici etkisi üzerine yapılan çarpıcı araştırmanın sonuçlarını bu içerikte inceliyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu