USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

LG'nin genişleyebilen telefonunun incelemesi yapıldı

Birkaç yıl önce başlayan katlanabilir akıllı telefon furyasına LG farklı bir cihaz ile dahil olmuştu ancak yana doğru genişleyen cihaz satışa çıkmamıştı.

LG'nin genişleyebilen telefonunun incelemesi yapıldı
21-09-2022 18:28
Google News

Akıllı ÖZETİ| telefon pazarı zaman zaman bazı furyalar ile gündeme geliyor. Birkaç yıl önce başlayan katlanabilir ekranlı telefonların modası biraz geçmiş olsa da o dönemlerde LG de kendi hamlesini yapmıştı. CES 2021'de tanıtımını gerçekleştirdiği LG Rollable yani genişleyebilen akıllı telefonuyla dikkat çeken şirket, bu cihazı aktif olarak satışa çıkartmamıştı.

LG Rollable satışa çıkmadan inceleme videosuyla gündeme geldi

LG'nin cihazı niçin satışa çıkarmadığını bilmiyoruz ancak akıllı telefonun halihazırda incelemesi yapıldı. Cihaz ekranda soldan sağa doğru yapılan bir parmak hareketiyle genişliyor ve oldukça ilginç görünüyor. Tanıtımının yapıldığı zaman da etkileyen bu cihaz sonrasında tamamen hakkında konuşulmayan bir telefona dönüştü.

Güney Kore merkezli LG'nin bildiğiniz üzere geçen yıl akıllı telefon pazarından çekileceğini duymuştuk. Ciddi zarar ettiğini açıklayan LG, bu noktada çok maliyetli olacağı tahmin edilen bu cihazı piyasaya sürmekten vazgeçmiş olabilir.

LG'nin bu akıllı telefonun özellikleri de oldukça başarılı bir cihaz olduğunu gözler önüne seriyor. Ekran tarafında POLED tercih edilen cihazın genişlememiş hali 6.8 inç, genişledikten sonra ise 7.4 inçlik bir ekran elde ediliyor. Öte yandan 285 gram olan cihaz 4.500 mAh bataryaya sahip. 128 GB RAM ve 256 GB ROM kapasitesi olan akıllı telefonun kamera tarafında 64 Megapiksel ve 12 Megapiksel bizleri karşılıyor.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Mercedes-Benz'in Efsane Tasarımcısı Hayatını Kaybetti
Mercedes-Benz'in Efsane Tasarımcısı Hayatını Kaybetti

Mercedes-Benz'in en ikonik araçlarının tasarımını üstlenen efsane tasarımcı Bruno Sacco, hayata gözlerini yumdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu